Michael B. Jordan vikles ind i actionfyldt konspiration i ‘Without Remorse’

Action på Blu-ray: Der er vist ikke den store tvivl om, at Michael B. Jordan kan finde ud af at slå på tæven. Det har han mere end bevist i sin boksende rolle i de medrivende Creed-film, der som bekendt udspringer af Rocky-franchisen. Han viste også også muskuløs figur som skurken Killmonger i superheltefilmen ‘Black Panther’. Med actionthrilleren ‘Without Remorse’ er han trukket i militærtøjet og taget automatvåben med.

Michael B. Jordan spiller nemlig her hovedrollen i historien om Tom Clancys actionhelt John Kelly. Haner en hårdtslående Navy SEAL, hvis liv bliver forandret for evigt, da hans hustru myrdes. Han vil nu hævne sin store kærlighed, hvilket dog ikke kommer til at gå helt så let. For pludselig står han midt afsløringen af en international konspiration – og hvad gør man så lige?

John Kelly finder sig således nu splittet mellem personlig ære og loyalitet over for sit fædreland, mens han må kæmpe mod en lang række af dødsensfarlige fjender i håbet om at undgå en katastrofe. Her er altså lagt en klassisk hævnfortælling på skinner, der dog krydres med netop konspirationer og hemmeligheder, mens der skydes med skarpt og eksplosionerne brøler.

‘Without Remorse’ er baseret på forfatteren Tom Clancys bog af samme navn fra 1993, hvor den højspændte fortælling om actionhelten altså har fået sig en eksplosiv opdatering med den talentfulde Michael B. Jordan i hovedrollen. Filmens ene forfatter er desuden ingen ringere end Taylor Sheridan, der bl.a. har forrygende manuskripter til ‘Sicario’, ‘Wind River’ og ‘Hell or High Water’ på sit CV.

‘Without Remorse’ er altså en omgang actiontæv med karismatiske og hårdtslående Michael B. Jordan i front. Blu-ray-udgivelsen byder desuden på en lille omgang ekstramateriale. Her finder man fire forskellige featuretter, der ser nærmere på filmen og dens tilblivelse, herunder blandt andet netop karakteren John Kelly og ikke mindst filmens actionscener.

‘Without Remorse’ udkommer på Blu-ray den 2. maj.