Den levende legende Clint Eastwood er tilbage med ‘Cry Macho’

Clint Eastwood på Blu-ray: Hvis nogen kan kaldes en levende legende, så er det 91-årige Clint Eastwood. Det er som om, han altid har været her. Han har da også på den anden side af 70 skuespiller-krediteringer på sit CV, mens han i instruktørstolen har lavet mere end 40 titler – og legenden er still going strong, hvilket hans seneste film ‘Cry Macho’ vidner om.

Her indtager Clinten således ikke kun dramaets hovedrollen, men instruerer også. Filmen er baseret på bogen af samme navn og handler om den tidligere og nu udbrændte rodeostjerne og hesteopdrætter Mike Milo, spillet af Clint Eastwood. På trods af dette, så takker Mike ja til at udføre en opgave for sin tidligere chef.

Mikes nye tjans går ud på at få mandens unge søn hjem – og hermed også væk fra hans alkoholiserede mor. Det bliver starten på en umage tur for det umage par af ung og gammel, der kører tilbage til Texas, hvor parret skal krydse Mexico, mens de undervejs må overkomme sin del uventede udfordringer, mens de også lærer hinanden at kende.

Clint Eastwood har tidligere arbejdet sammen med filmens med-manuskriptforfatter, nemlig Nick Schenk, der ligeledes har skrevet den Eastwood-instruerede og -medspillende ‘The Mule’ fra 2018, der beviste, at der absolut stadig et liv i Hollywood-ikonet. Det både foran og bag kameraet. Nu er makkerparet så tilbage med ‘Cry Macho’, hvor Clinten ses iført klassisk cowboyderhat.

Blu-ray-udgivelsen byder udover filmen også på en omgang ekstramateriale, hvor man således kan få et bedre indblik i tilblivelsen af ‘Cry Macho’. Man finder således her en making of-featurette med titlen ‘Back in the Saddle’, mens man også kommer med på filmens set i en anden featurette.

Så hvis du er fan af Clint Eastwood både som skuespiller og instruktør, så er der nok ingen vej udenom også at give netop ‘Cry Macho’ et kig.

‘Cry Macho’ udkommer på dvd og Blu-ray den 1. februar.