Få dine vildeste fantasier opfyldt med gyset ‘Fantasy Island’

Gys på Blu-ray: Jeg har ikke set serien af samme navn fra 1977, som gyset ‘Fantasy Island’ er baseret på. Men måske jeg skulle? For præmissen er ret cool i filmen. Man følger nemlig her en flok mennesker, der alle ankommer til den såkaldte Fantasy Island. En yderst idyllisk ø langt ude på det spektakulært smukke og blå hav. Ja, øen virker som det rene paradis med sin bjergtagende natur og i det hele taget flotte setting som baggrund.

Men eftersom ‘Fantasy Island’ jo er et gys, så er alt naturligvis ikke, hvad det giver sig ud for at være på øen. For ganske vist er de rejsende ankommet for at få opfyldt deres største fantasi. Ja, øen har nemlig denne særlige og helt magiske egenskab. Men deres fantasier vender sig dog snart imod dem på hver deres ubehagelige måde. Så fra at være fest, farver og luksus, udvikler deres drømmerejse sig snart til et spørgsmål om liv og død.

Ja, det er filmens ret underholdende og groteske præmis, der altså på den måde har mulighed for at lege med blandingen af drømmende fantasi og brutal virkeliged. For hvem ville ikke vælge at takke ja til den tur, som den gæsterne i filmen tager på? Jeg mener, en idyllisk ø, der kan opfylde ens vildeste fantasier – og det på magisk vis. Men ja, er noget for godt til at være sandt, så er det, det nok også.

Det er i hvert fald det blodige og brutale tilfælde med ‘Fantasy Island’. Så hvis man er til let pulserende gys tilsat spænding samt et lille skvæt af vold og blod, så kan det være, at du skal overveje, om ikke du skal tage et smut til den såkaldte Fantasy Island. Hvis du altså tør? Men på den anden side, så kan du jo sidde i sikkerhed hjemme, mens det jo er de stakkels medvirkende, der må tage benene på nakken.

Blu-ray-udgivelsen byder udover biografversionen af filmen også på en såkaldt unrated version. Videre finder man en omgang ekstramateriale, så man kan dykke mere ned i filmen. Man finder blandt andet seks slettede scener med valgtfrit kommentarspor af instruktøren, mens man også får et kommentarspor med instruktøren samt cast på selve filmen.

‘Fantasy Island’ udkommer på dvd og Blu-ray den 10. august.