Der er fart på Tom Cruise i ‘Days of Thunder’ på 4K Ultra HD

Fuld fart på 4K Ultra HD: Nej, jeg kan absolut ikke få nok af Tom Cruise på film. Det gælder bestemt også den højoktane ‘Days of Thunder’ fra 1990. Filmen udkommer nu på det skønne, billed- og lyd-optimerede 4K Ultra HD-format, hvor filmen i den grad kommer til sin hæsblæsende ret. Så ja, er du vild med Tom Cruise, ræsende biler og ganske enkelt fart over feltet, så bør du anskaffe dig denne udgivelse.

Tom Cruise her spiller racerkøreren Cole Trickle, hvis talent og ambitioner kun overgås af hans behov for at være en vinder. Cole trænes af teamleder og bilbygger Harry Hogge til at konkurrere om Winston Cup i Daytona 500. Et voldsomt nedbrud er tæt på at sætte Coles karriere på pause, og han må henvende sig til en smuk læge for at genvinde styrken og modet, der kræves for at konkurrere, vinde og leve.

‘Days of Thunder’ er altså en film om blandt andet passion og kærlighed med alt, hvad det indebærer af opture og nedture. Du får det hele i denne måske lidt overset Tom Cruise-film. Men hvis du endnu ikke har set den, bør du altså bestemt ikke snyde dig selv – ellers fortjener den bestemt også et, hvis ikke flere, gensyn.

Så grib roligt muligheden for det, nu hvor ‘Days of Thunder’ altså udkommer på det formidable format 4K Ultra HD, hvor filmens mange fræsende scener i den grad kommer til deres ret. Udgivelsen har dog et noget sparsomt ekstramateriale, hvilket er en skam. Man finder således blot featuretten ‘Filmmaker Focus: Days of Thunder’. Men filmen er nu også hele udgivelsen værd.

‘Days of Thunder’ udkommer på 4K Ultra HD den 2. juni.