Forrygende ‘Top Gun’ med Tom Cruise får skøn 4K Ultra HD-udgivelse

En klassiker på 4K Ultra HD: Ja, jeg er mere end begejstret for mega-stjernen Tom Cruise og hans film. En af dem er den pulserende og maskuline 80’er-klassiker ‘Top Gun’ fra 1986. Nu udkommer filmen – der altså er en af mine klare Tom Cruise-favoritter – på den formidable 4K Ultra HD-format, hvor både billede og lyd er optimeret. Blandt andet kommer de intense fly-scener med andre ord endnu mere til deres ret. Herligt

Tom Cruise spiller som bekendt her en ung og ikke mindst selvsikker pilot ved navn Maverick. Han elsker klart nok fart. Men han har meget at bevise og endnu mere at lære. Det kræver blot lidt mere tålmodighed, end den ivrige pilot måske lige er i besidelse af. Her er med andre ord lagt op til højoktaner scener, 80’er-charme og ikke mindst et engagerende makkerskab de unge piloter imellem.

Forude vender desuden en opfølger – det igen med Tom Cruise i rollen som Maverick. Det er da også derfor kun passende at få set eller genset filmen – og det på 4K Ultra HD. Det er dog ikke kun Tom Cruise, der shiner i filmen, for blandt andet skal stjerneskuespillere som Val Kilmer, Kelly McGillis, Anthony Edwards, Meg Ryan og Tim Robbins også nævnes.

4K Ultra HD og ekstramateriale: Udover at filmen som nævnt kommer på det overlegne 4K Ultra HD-format, så finder man også en ganske omfattende omgang ekstramateriale. Her kan man blandt andet dykke ned i en række featuretter så som ‘The Legacy Of Top Gun’, ‘On Your Six – Thirty Years Of Top Gun’ og ‘Danger Zone: The Making Of Top Gun’, videre til en kommentarspor og interviews med Tom Cruise med meget mere.

‘Top Gun’ på 4K Ultra HD udkommer den 2. juni.