Kom på et eventyrligt eventyr med ‘Dora and the Lost City of Gold’

Eventyr på Blu-ray: De fleste kender nok hende der eventyren Dora fra tv – og ja, som animeret karakter. Nu lander der så en adapteret live-action udgave af Nickelodeons tv-serie ‘Dora the Explorer’. Således venter der her publikum og fans af den eventyrlystne pige Dora altså et gyldent eventyr med spillefilmen ‘Dora and the Lost City of Gold’.

For da Doras forældre forsvinder på mystisk vis, mens de leder efter Den gyldne by, må Dora gå i aktion og stille sig i spidsen for en vild redningsmission med en gruppe af noget dårligt udstyrede gymnasieelever. Så ja, gør dig klar til en farlig mission, når Dora og hendes nye venner navigerer gennem junglen, løber fra skattejægere og løser gamle gåder for at afdække mysteriet bag den sagnomspundne by.

Så hvis du altså i forvejen er fan af den populære animations-serie, så tænker jeg, at du kunne have interesse i netop ‘Dora and the Lost City of Gold’. For godt nok er Dora som sagt ovenfor ikke længere animeret, men spilles af en pige af kød og blod. Det bliver dette kulørte eventyr dog ikke mindre eventyrligt af, tænker jeg i hvert fald.

Blu-ray-udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale, hvor man således kan dykke længere ned i filmen med blandt andet slettede og forlængede scener, videre til spas fra produktionen, mens der også er en håndfuld featuretter, nemlig ‘All About Dora’, ‘Can You Say Pelicula?’, ‘Dora In Flower Vision’ og sidst men ikke mindst ‘Dora’s Jungle House’.

‘Dora and the Lost City of Gold’ udkommer på dvd og Blu-ray den 6. februar.