De ikoniske tre film med Eddie Murphy i ‘Beverly Hills Cop’ på Blu-ray

Actionkomedier på Blu-ray: Lad det være sagt med det samme, jeg er virkelig begejstret for de tre film i Beverly Hills Cop-serien med Eddie Murphy i sin absolutte prime som den rapkæftede og selvsikre betjent Axel Foley. Nå ja, eller som filmene jo her på dansk ‘Frækkere end politiet tillader’ – jep, en herlig titel fra de skønne 1980ere. Nu udkommer de tre ikoniske actionkomedier så på Blu-ray her i landet i en samlet boks.

Jep, hvis du altså ikke allerede kender til filmene i Beverly Hills Cop-serien, så er det i min optik altså på høje tid, at du stifter bekendtskab med dem – og denne Blu-ray-boks er altså en passende lejlighed til at gøre netop dette. Nå ja, og hvis du allerede har set og genset filmene, så er denne udgivelse altså også i min optik et must have i filmsamlingen.

I den første fim skal Axel Fowley finde frem til sin bedste vens morder med systemet imod sig. I ‘Beverly Hills Cop II’ er Axel Foley nu undercover-betjent, da han undersøger en bande af internationale smuglere. I den tredje film, ‘Beverly Hills Cop III’, finder man Axel Foley i en forlystelsespark på endnu en både hæsblæsende og morsom mission.

Udover de tre legendariske film, finder man også over en times ekstramateriale, hvor man således kan dykke dybere ned i filmene og den medrivende filmserie. Man finder således blandt andet slettede scener og ikke mindst behind the scenes-optagelser og interviews. Ja, med andre ord, kan jeg kun på det varmeste anbefale denne udgivelse med de tre skønne film med en ligeledes skøn Eddie Murphy i medrivende hopla.

‘Beverly Hills Cop Collection’ udkommer på Blu-ray den 13. februar.