‘The Death and Return of Superman’ samler et forrygende hold af superhelte

Et forrygende superhelte-hold på Blu-ray: Jeg er vild med Batman, men jeg har så absolut også et blødt punkt for Superman. Ja, hvem har ikke det? Men i det hele taget er jeg ret så begejstret for superhelte fra DC Comics, der blandt andre også tæller ikoniske helte som Wonder Woman og The Flash. Alle fire samt flere superhelte optræder i animationsfilmen ‘The Death and
Return of Superman’, der nu udkommer på Blu-ray her i landet.

Historien ‘The Death and Return of Superman’ er baseret på den populære fortælling fra DC Comics, der her præsenteres i form af én lang og sammenhængende animationsfilm. Det betyder 166 minutters – altså mere end 2 timer – nonstop superhelte-action med blandt andre netop Superman samt andre velkendte superhelte fra DC Comics’ skønne univers af superhelte og superskurke.

Så hvis du som jeg også er vild med superhelte, DC Comics og ikke mindst animationsfilm, så bør du kraftigt overveje, om ikke du skal stifte bekendtskab med netop ‘The Death and Return of Superman’ – for det er altså svært at benægte, at her er tale om et ret så stærkt hold af helte, der her må kæmpe side om side.

Ekstramateriale: Udover selve animationsfilmen, så indeholder Blu-ray-udgivelsen også en omgang ekstramateriale. Således finder man ‘Long Live Superman’, som er en helt ny dokumentarfilm. Videre finder man featuretten ‘The Death of Superman: The Brawl That Topped Them All’ samt featuretten ‘Lex Luther: The Greatest Nemesis’ og ikke mindst hele seks ekstra tegnefilm fra DC Comics med mere.

‘The Death and Return of Superman’ udkommer på dvd og Blu-ray den 14. november.