Den seje heltinde er i fuldt vigør i ‘Wonder Woman: Bloodlines’

Heltinde på Blu-ray: Der findes mange seje heltinder på både film og i animationsfilm – tænkt blot på blandt andre Ellen Ripley fra Alien-universet, videre til The Bride i Quentin Tarantinos Kill Bill-film og naturligvis også Sarah Connor fra Terminator-franchisen. En anden sej heltinde i superhelte-verdenen er DC Comics’ Wonder Woman.

Hun er nu tilbage i sin egen animationsfilm med titlen ‘Wonder Woman: Bloodlines’ – den udkommer nu på Blu-ray her i landet. Du kan således opleve den legendariske historie om det berømte Justice League-medlem Wonder Woman, når hun kæmper for det gode med sit ligeledes legendariske sværd og sin magiske samt ikoniske lasso. Kapow!

I filmen gør Wonder Woman det til sin mission at hjælpe en ung pige, der er kommet i vanskeligheder og er blevet en del af Villainy, Inc., som er en dødsensfarlig organisation, der er ude efter at invadere Themyscira – intet mindre end Wonder Womans hjem. Den står således på farlige kampe og superhelte-rabalder for fulde gardiner.

Ekstramateriale: Udover selve filmen, så medfølger der på Blu-ray-udgivelsen også en omgang ekstramateriale. Man kan således gå ombord i kortfilmen ‘Death’, videre til et kig på skurken The Cheetah samt få et smugkig på DC Comics’ kommende animationsfilm ‘Superman: Red Son’, mens man også finder to bonus-tegnefilm med mere.

‘Wonder Woman: Bloodlines’ udkommer på dvd og Blu-ray den 14. november.