Enden på sjov og ballade med ‘The Big Bang Theory’ sæson 12 – The Final Season

Serie på Blu-ray: Så skete det. Vi er nået til slutningen på en af nyere tids populære sit-coms, nemlig serien ‘The Big Bang Theory’. Det sker med intet mindre end en 12. sæson – den såkaldte ‘The Final Season’. Så hvis du har fulgt flokken af venner fra starten – eller bare er kommet til senere – ja, så er det altså denne sæson, du skal have med for det sidste farvel med kliken.

Serien har som de foregående sæsoner rækken af velkendte karakterer i spil. Her blandt andre og ikke mindst de to bedste venner Leonard Hofstadter og Sheldon Cooper. De og vennerne løser dagligdagsgåder fra universitetsverdenen, videre til familiekriser og spiller videospil. Men ja, alle gode serier når sin ende – og det gælder altså også ‘The Big Bang Theory’.

Således er det med denne 12. og sidste sæson af tv-serien, der siden sin første sæson, der havde premiere den 24. september i 2007 – og nåede sin slutning med sin sidste sæson 12 og 24 episoder på den 16. maj i år. Det er således blevet til intet mindre en 279 afsnit i alt. Ja, dem kan man jo så passende genbesøge, når man har været igennem denne sidste tur med kliken.

Ekstramateriale: Udover selve sæsonen, så indeholder Blu-ray-udgivelsen også sin del af ekstramateriale. Her finder man således seks helt nye featuretter, der går bag om forskellige aspekter ved serien. Alt lige fra dens betydning, videre til interview med castet og de sidste dage med ‘The Big Bang Theory’ samt spas fra produktionen med mere.

‘The Big Bang Theory’ sæson 12 – The Final Season udkommer på dvd og Blu-ray den 11. november