Ikke alt er helt så idyllisk som det måske tager sig ud i ‘The 100’ sæson 6

En postapokalyptisk serie på dvd: Hvis du er typen, der er vild med serier, science fiction og postapokalyptiske scenerier, så kunne den amerikanske tv-serie ‘The 100’ sikkert godt være lige noget for dig. Nu er den sjette sæson udkommet på dvd her i landet, så du kan blive opdateret på den spændende serie, der havde sin start tilbage i 2014.

Serien er løst baseret på en bog af samme navn fra 2013 og følger her en gruppe unge mennesker, der som de første vender tilbage til Jorden fra deres bolig i rummet efter en altødelæggende atomkatastrofe har hærget Jorden 97 år tidligere og næsten udryddet alt liv. Heraf det postapokalyptiske scenarie.

Ja, dette er mildest talt et fascinerende setup, der danner udgangspunk for en intens, spændende og flot serie om blandt andet menneskets hårde kamp for overlevelse. Så bered dig på et overraskende drama, hvor ingen kan vide sig sikker, når først seriens nye sæson ruller sig ud.

Denne gang vågner vores helte op til et nyt sted efter 125 års kryosøvn, hvor de således kan forsøge sig igen. Clarke og Bellamy – henholdsvis Eliza Taylor og Bob Morley – fører en gruppe til denne mystiske verden, Sanctum, hvor de håber at få en ny start og finde fred. Men da de opdager et idyllisk samfund, bliver det tydeligt, at ikke alt i Sanctum er lige så perfekt, som det ellers lige umiddelbart tager sig ud.

– ‘The 100’ sæson 6 udkommer på dvd den 28. november.