Den superhurtige superhelt er tilbage i super tempo med sæson 5 af ‘The Flash’

Superhelt på Blu-ray: Det er muligt, at man i disse år kan opleve den ene superhelt efter den anden i sin egen spillefilm. Man har blandt andet kunne se den lynende hurtige superhelt The Flash på superhelteholdet i ‘Justice League’ sammen med både Batman og Wonder Woman. Men den yderst hurtige helt har altså også sin helt egen tv-serie, der blot hedder ‘The Flash’ – og det faktisk siden 2014. Nu udkommer seriens 5. sæson på Blu-ray.

I denne nye sæson er Barry Allen og Iris West endelig ved at finde sig til rette i livet som nygifte, da de får besøg af Nora West-Allen, deres speedster-datter fra fremtiden. Hendes ankomst afslører imidlertid arven fra hvert enkelt Team Flash-medlem og får mange til at spørge, hvem de er, selv mens de kæmper mod den nådesløse og onde skurk Cicada. Alt kan med andre ord ske, når først den superhurtige helt tager løbeskoene på.

The Flash og serien er baseret på DC-superhelten af samme navn, hvis ekstraordinære evne er at være hurtigere end lynet, mens han bekæmper skurke og kriminalitet i forskellige afskygninger. Serien er en spin-off af serien ‘Arrow’, der foregår i samme fiktive univers. Så ja, du kan med andre ord se frem til en serie i høj fart med denne 5. sæson.

Ekstramateriale: Blu-ray-udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale, hvor man således kan dykke yderligere ned i seriens univers, det blandt andet med en forskellige featuretter, videre til slettede scener og spas fra produktionen samt et kig på seriens sammenhæng med øvrige superhelte-serier i DC-universet.

‘The Flash’ sæson 5 udkommer på dvd og Blu-ray den 12. december.