En ny stak klamme zombier med ‘Fear the Walking Dead’ sæson 5

Zombier på Blu-ray: Jeg er virkelig vild med zombier. Ja, jeg er en af dem, der bare ikke kan få nok af de levende døde. Hverken på film eller som tv-serie. Der er bare noget ganske enkelt vammelt fascinerende ved dem – både tematisk, men også bare i den måde de er klamme og skræmmende på. Zombierne er således tilbage i 5. sæson af serien ‘Fear the Walking Dead’, der nu udkommer på Blu-ray.

Man kan sige, at serien ‘Fear the Walking Dead’ fungerer som en art companion piece og prequel til den populære zombie-serie ‘The Walking Dead’ – men den kan altså fint ses uafhængigt af sin ophavs-zombie-serie. Præmissen er dog den samme i denne serie – som den er i så mange andre zombie-sammenhænge. Nemlig den, at man følger en gruppe mennesker, der gør deres bedste for at overleve i en verden, som er fyldt med smaskende kadavere.

I denne 5. sæson er gruppen, man følgers opgave at finde andre overlevende. De tror således alle, at de kan sone fortidens synder ved at hjælpe andre. Gruppen bliver ført an af Morgan Jones og kommer her på deres ultimative prøve, da de nemlig tvinges til at konfrontere deres største frygt. Men kun derved kan de måske opleve en ny måde at leve på. Den måde, der vil ændre dem for altid.

Her graves således ned i de menneskelige lag, nuancer og skyggesider, som kommer både boblende op til overfladen og eksploderer, når først katastrofen rammer. Så ja, bered dig på endnu mere zombiesnask med Blu-ray-udgivelsen af sæson 5 af ‘Fear the Walking Dead’, der også byder på ekstramateriale i form af en række featuretter, hvor man således kan få et indblik i serien, dens univers og karakterer med mere.

‘Fear the Walking Dead’ sæson 5 udkommer på dvd og Blu-ray den 12. december.