Til fans af serien ‘Deadwood’ kommer filmen nu på Blu-ray

Westernfilm på Blu-ray: Hvis du er fan af HBO’s prisbelønnede og populære western-serie ‘Deadwood’, så må glæden være stor, da der blev annonceret en spillefilmsudgave af serien. Nu er ‘Deadwood The Movie’ så udkommet på Blu-ray her i landet, så du atter engang kan komme med tilbage til det støvede og farlige vilde vesten med de velkendte karakterer fra serien.

For i denne originale film – der som sagt er baseret på den Emmy-belønnede HBO-serie – genforenes David Milchs uforglemmelige, ugudelige karakterer i kølvandet på anerkendelsen af staten South Dakota. Fortidens synder vender hævngerrigt tilbage, gamle fejder genoplives, og loyaliteten sættes på prøve, når den moderne verden trænger sig på i denne øde og farlige by – som filmen beskrives på coveret.

Hvis du imidlertid er ny til serien og western-universet i ‘Deadwood’, så bør du måske starte med netop serien, der havde sin tv-premiere til bage i 2004 og løb frem til 2006, hvilket sammenlagt blev til blot tre sæsoner og i alt 36 episoder. Det er med andre ord til at gabe over, hvis man skulle have interesse i at blive bekendt med serien, inden man springer på serien.

‘Deadwood The Movie’ udkommer på dvd og Blu-ray den 31. oktober.