Kup-og-gidsel-thrilleren ‘Inside Man: Most Wanted’ står for underholdningen

Thriller på dvd: Er du til thrillere? Er du til gidseldrama? Er du til kupfilm? Og er du til spænding? Ja, så kan det godt være, at du skal kigge lidt nærmere på netop thrilleren ‘Inside Man: Most Wanted’, der nemlig nu er udkommet til hjemmebiografen her i landet, så du kan lade dig underhold af filmen i dens 1 time og 41 minutters kup-underholdning.

‘Inside Man: Most Wanted er en spænings-thriller med blandt andre Aml Ameen og Rhea Seehorn. Det er også en katten-efter-musen-fortælling, der gerne skulle holde dig fængslet hele vejen – fra start til slut. For i filmen nedsætter politiets gidselforhandler nemlig et usædvanligt team med blandt andet en FBI-agent i front, der skal redde en gruppe af gidsler, som er taget til fange i et effektivt orkestreret kup i centralbanken under en brutal og snedig bankrøvers ledelse.

Men ja, som du nok har luret, så er tiden både knap og arbejder naturligvis også imod dem, hvor der altså er en flok uskyldige liv på spil. De må derfor nu sætte deres arbejdsmæssige uoverensstemmelser til side – selvom det jo bestemt kræver sit – inden de vikles ind i et væv af løgne.

‘Inside Man: Most Wanted’ udkommer på dvd og Blu-ray den 17. oktober.