Der er benhård action på banen med denne første sæson af serien ‘Warrior’

Action-serie på Blu-ray: Den krasse, pikante og action-spækkede serie ‘Warrior’ foregår under de brutale Tong-opgør i 1800-tallets San Francisco. Historien, der er inspireret af den legendariske Bruce Lees fortælling, følger et vidunderbarn i kampsport, der emigrerer fra Kina, og bliver håndlanger for en magtfuld, kriminel Chinatown familie. Første sæson er nu udkommet på Blu-ray her i landet.

Så hvis du er til netop action og vilde slåskampe, så kan det være, at du skal give netop denne første sæson af ‘Warrior’ et forsøg i hjemmebiografen, hvor du således kan opleve denne sæsons 485 minutter af action-og-serie-underholdning. Det er desuden nogle ret så stærke kræfter, der står bag serien.

Man finder således blandt andet Jonathan Tropper, der er intet mindre en medskaber af den populære serie ‘Banshee’ (der desuden har danske Ulrich Thomsen i en af hovedrollerne – så måske du også skulle prøve at tjekke den serie ud? Herudover er der en anden erfaren actionmand bag serien, nemlig instruktør Justin Lin, der i den grad har leveret potent action i det oktanhidsige Fast and Furious-filmserie.

Blu-ray-udgivelsen byder udover sine 10 afsnit også på lidt ekstramateriale, det i form af den såkaldte ‘Inside ‘Warrior’ – get an up-close look at each episode’. Der er altså her lidt ekstra at gå i kast med, hvis man vil have et indblik i serien og dens tilblivelse.

‘Warrior’ udkommer på Blu-ray den 31. oktober.