Sæson 2 af ‘Lethal Weapon’ bringer igen action, humor og politi-tempo til bordet

Action-serie på dvd: Forhåbentlig kender de fleste til den forrygende action- og buddy cop-komedie ‘Lethal Weapon’ aka ‘Dødbringende våben’ fra 1987 med veloplagte Mel Gibson og Danny Glover i hovedrollerne som den umage betjent-duo, der skal redde dagen og vejen. Og gør det i højt tempo og højt humor – det gennem hele fire film.

Nu er den dynamiske politi-duo så tilbage – denne gang i form af en action-og-komedie-serie – og denne gang med nye ansigter i de legendariske roller som det løsslupne wildcard Martin Riggs samt den noget mere regelrette og formelle betjent Roger Murtaugh. Men både action, humor og politi-tempo er her også ingredienserne i serien, der forsøger at løfte den tunge arv efter Mel Gibson og Danny Glover.

Politimanden Roger Murtaugh – spillet af Damon Wayans – møder sin ligemand i Wesley Cole – spillet af den muntre Seann William Scott – en tidligere CIA-agent, der har været overalt og set alt. Da Wesley Cole vender hjem og begynder at arbejde som LAPD-betjent, må han håndtere et nyt makkerskab med Roger Murtaugh, mens han indstiller sig på livet i Los Angeles.

Så når du har set dig igennem sæsonens samtlige 628 minutters lange spilletid, kan du jo eventuelt springe på de oprindelige film med uforlignelige Mel Gibson og uforglemmelige Danny Glover i et par forrygende glansroller.

– ‘Leathal Wapon’ sæson 3 udkommer på dvd 17. oktober.