THE LAST SHIP SÆSON 5: Krigens helte sættes på actionfuld prøve

Actionfyldt serie på Blu-ray: Vi er kommet til den femte sæson af den amerikanske action- og drama-serie ‘The Last Ship’, der netop er landet på Blu-ray her i landet. Det betyder, at der venter dig helt nye, intense og spændende afsnit med besætningen ombord på USS Nathan James, hvor fortællingen tager fat, hvor begivenhederne sluttede i forrige sæson. Så hvis du endnu ikke har set sæson 4, bør du måske først lige tjekke den ud.

Ikke desto mindre, så er verden i denne sæson endelig ved at komme sig oven på den dødelige virus, der hærgede verden. Der er dog fortsat politisk uro. Denne sæson fem af ‘The Last Ship’ står med andre ord for både action og drama, der i bund og grund er fortællingen om omkostningerne ved krig, der trækker ud – ikke mindst for krigens helte.

Denne femte sæson af ‘The Last Ship’ er med andre ord en både dystopisk, nervepirrende og tankevækkende sæson, der altså skildrer en verden efter en nærtstående undergang og ikke mindst i en verden, der har været i aller højeste alarmberedskab, hvor det var intet mindre end menneskehedens skæbne, der stod på spil.

Hvis du endnu ikke er hoppet på serien, bør du overveje om ikke, det er nu, du skal slå til? Eller måske som nævnt nuppe sæson 4 først – ja, eller samtlige sæsoner forud for denne. Blu-ray-udgivelsens ekstramateriale består af featuretterne ‘Inside ‘The Last Ship’ og ‘Tales From the Bridge’. Så hop ombord på USS Nathan James og sejl ud på det åbne hav.

– ‘The Last Ship’ sæson 5 udkommer på dvd og Blu-ray den 2. maj.