Så er den sure Grinch atter på spil med ny Blu-ray

Grinchen på Blu-ray: De fleste kender nok til den sure, gnavne og grønne Grinchen. Ja, det er ham der, som stjæler julen gang på gang. Nu er han så tilbage på en netop udkommet Blu-ray-udgivelse her i landet, så du kan grine med af den også på sin helt egen måde søde, kære og charmerende Grinchen.

Det er animations-studiet Illumination, der her præsenterer ‘The Grinch’, som er baseret på netop Dr. Seuss’ både populære og elskede klassiker. Her er ‘The Grinch’ således fortællingen om den kyniske og naturligvis grønne gnavpotte, der sætter sig for at stjæle julen, som langt de fleste jo faktisk holder rigtig meget af. Så det er jo naturligvis ikke så godt.

Men Grincen ender imidlertid med at få blødt sit ellers så kolde hjerte op af en ung kærlig og sød pige. Her er således tale om en både sjov op hjertevarm animationsfilm for hele familien. Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden en stor omgang ekstramateriale, som man kan dykke yderligere ned i, når man har set filmen

‘The Grinch’ udkommer på dvd og Blu-ray den 11. april 2019.