THE MATRIX REVOLUTIONS (2003): Det sidste kapitel i trilogien på 4K Ultra HD

4K Ultra HD: For første gang nogensinde udkommer Lana og Lilly Wachowskis sidste kapitel i deres fascinerende science fiction-trilogi på det forførende og fejende flotte 4K Ultra HD-format. Du kan således se eller gense ‘The Matrix Revolutions’ fra 2003, der sætter et punktum for et forførende univers, der tog sin begyndelse i 1999 med den første film ‘The Matrix’.

Det er naturligvis en cool Keanu Reeves, der for sidste gang her indtager rollen som den kampklare udvalgte Neo. Han får også i denne sidste film hjælp i kampen for menneskehedens overlevelse af blandt andre Carrie-Anne Moss som den seje og hårdtslående Trinity, mens Laurence Fishburne er den stoiske Morpheus. Ansigtet på filmens skurke indtages atter engang af en karismatisk Hugo Weaving som den olme Agent Smith.

Men selvom dette sidste kapitel i trilogien ikke er nær så vellykket eller skelsættende som den første film ‘The Matrix’ fra 1999, så er det stadig et ret så medrivende og fascinerende science fiction-og-actionridt med en filosofisk slagside, man her er vidne til. Jeg er i hvert fald glad for både denne, men også de to øvrige film, hvor den første dog fortsat troner på toppen som favoritten.

4K ULTRA HD og EKSTRAMATERIALE: Udover filmen på det flotte 4K Ultra HD-format, så medfølger ‘The Matrix Revolutions’ også på Blu-ray, mens man kan dykke ned i en omfattende portion ekstramateriale på denne 3-disc store udgivelse. Man kan således her også få et indblik i filmens forskellige aspekter og tilblivelse. Man finder således blandt andet kommentarspor, videre til diverse featuretter om filmen samt trailers med mere.

– ‘The Matrix Revolutions’ udkommer på 4K Ultra HD den 8. november 2018.