THE MATRIX RELOADED (2003): Andet kapitel i trilogien på 4K Ultra HD

4K Ultra HD: For første gang nogensinde udkommer Lana og Lilly Wachowskis andet kapitel i deres monumentale science fiction-trilogi på det forførende og fejende flotte 4K Ultra HD-format. Du kan således se eller gense ‘The Matrix Reloaded’ fra 2003, hvor man altså atter engang kommer på et vildt actionridt med den udvalgte Neo i kamp for menneskehedens overlevelse.

Det er naturligvis en cool Keanu Reeves, der indtager rollen som den kampklare og hårdtprøvede Neo. Han gøres som bekendt selskab af blandt andre Laurence Fishburne i rollen som den stoiske Morpheus, mens Carrie-Anne Moss giver den som sej og hårdtslående Trinity. Men nej, man må bestemt ikke glemme Hugo Weaving som den sleske Agent Smith.


Du kan med andre ord godt gøre klar til et hårdtslående gensyn i en film, der rykker grænserne for blandt andet action på film, mens fortællingen lystigt jonglerer med filosofiske spørgsmål om menneskeheden og kunstig intelligens. ‘The Matrix Reloaded’ er med andre ord et potent bindeled mellem den skelsættende ‘The Matrix’ fra 1999 og den afsluttende ‘The Matrix Revolutions’.

4K ULTRA HD og EKSTRAMATERIALE: Udover filmen på det flotte 4K Ultra HD-format, så medfølger ‘The Matrix Reloaded’ også på Blu-ray, mens man kan dykke ned i en omfattende portion ekstramateriale på denne 3-disc store udgivelse. Man kan således her også få et indblik i filmens forskellige aspekter og tilblivelse. Man finder således blandt andet kommentarspor, videre til diverse featuretter om filmen samt trailers med mere.

– ‘The Matrix Reloaded’ udkommer på 4K Ultra HD den 8. november 2018.