CULT OF CHUCKY: Den uhyggelige dukke er tilbage for fuld pinsel

Skræmmende dukke på Blu-ray: De fleste har vel enten hørt om eller set en af de efterhånden mange film i serien om den besatte, ondskabsfulde og dødsensfarlige dukke Chucky. Her udkom den første film i serien helt tilbage i 1988 med ‘Child’s Play’ – eller ‘Barneleg’ som er den danske titel. Nu er dræberdukken fra helvede så tilbage med ‘Cult of Chucky’.

I filmen møder vi Nica (Fiona Dourif), der har siddet på en sindssygeanstalt i fire år, der fejlagtigt tror, at det var hende og ikke Chucky, der myrdede hele hendes familie. Men da hendes psykiater introducerer et nyt gruppeterapiværktøj – en “Good Guy”-dukke – rammes anstalten af uhyggelige dødsfald, og Nica begynder at tvivle på, at hun fejler noget.

cult of chucky 01

Andy (Alex Vincent), Chuckys nu voksne ærkefjende fra den originale ‘Child’s Play’-film, forsøger at hjælpe Nica. Men for at redde hende skal han altså lige først overvinde Tiffany (Jennifer Tilly), som vil gøre alt for at hjælpe sin elskede djævledukke. Så ja, der er lagt op til både mord, sort humor og dukke-action med denne nyeste film i serien om Chucky.

Blu-ray-udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale, hvor man blandt andet får serveret en række slettede scener, et yderlige kig på dræberdukken Chucky samt ikke mindst et kommentarspor. Ja, her er med andre ord guf at komme for horrorfans og i særdeleshed fans af den rødhårede Chucky.

– ‘Cult of Chucky’ udkommer den 30. oktober.
cult of chucky blu-ray cover