Flyv med Disneys Peter Pan til den magiske Ønskeøen
 langt borte

Dvd-anbefaling: Hvis du ikke allerede er bekendt med Disneys eventyr ‘Peter Pan’ fra 1953, så er det på høje tid, at du bliver det. For det er en skøn tegnefilm, man kan se igen og igen – også selvom man er voksen. Hvis du allerede har set den, så overvej om ikke, det er på tide med et gensyn med Peter Pan, Klokkeblomst og vennerne på vilde strabadser på Ønskeøen.

Den fortryllende fortælling starter en stjerneklar nat, hvor den evigt unge Peter Pan flyver ind ad vinduet hos den rare familie Darling et sted i det skønne London. Her leder Peter Pan efter sin egen skygge, men han finder i stedet de tre Darling-søskende. Dem tager han nu med på et magisk eventyr til den fortryllede Ønskeøen sammen med den lille fe, Klokkeblomst.

Peter Pan dvd 01©Disney

Ønskeøen er en farverig fantasiverden, hvor der i den grad venter masser af vilde strabadser, magisk magi samt både indianere og havfruer. Det er dog ikke kun fryd og gammen på øen, hvor man også støder ind i Peter Pans fjende nummer et, den hidsige Kaptajn Klo. Han og børnene kommer således snart i pirat-klammeri med både Kaptajn Klo og en masse andre sørøvere.

‘Peter Pan’ kan ses med både danske og engelske stemmer og er udgivet på dvd og Blu-ray. Dvd-udgivelsen byder desuden blandt andet på et kommentarspor med Roy Disney. Så hvis du også har drømt om, hvordan det mon ville være at forblive barn – eller bare gerne vil på et magisk eventyr – så er ‘Peter Pan’ bestemt et godt sted at starte, for her kan barndommens drømme leve for evigt.

– Peter Pan er ude på dvd og Blu-ray.

Peter Pan dvd cover