SCORPION – SÆSON 1: Oplev et hold af intelligente og excentriske eksperter redde verden

Serie-underholdning: Den amerikanske action- og dramaserie Scorpion lægger ud med hele 22 afsnit i første sæson, der netop er udkommet på dvd her i landet. Serien er skabt af Nick Santora, der blandt andet også har været med til at lave spændende serier som Lie to Me og Prison Break. I Scorpion gælder det komplekse globale problemer, som en lille gruppe forsøger at løse.

Serien er løst baseret på computereksperten og yderst intelligente Walter O’Brien, der påstår, at han hackede sig vej ind i NASAs computere i en alder af blot 13 år. Han er 40 år i dag. I serien spilles Walter O’Brien af Elyes Gabel og står her i spidsen for det intelligente Team Scorpion, der kasters ud i den ene svære og farlige opgave efter den anden.

Scorpion-season-1-dvd-01

Holdet består udover Walter af en umage flok, der er eksperter inden for forskellige felter for tilsammen at udgøre det stærke hold. Her finder man blandt andet af en lidt for gambleglad psykiater samt en genial talknuser. Sammen skal Team Scorpion således knække koder og redde menneskeliv i denne første sæson, der løber over hele 14 timer og 38 minutters serie-underholdning

Første sæson af Scorpion løb over skørmen fra 2014 til 2015 og kan altså nu opleves fra start til slut på dvd. Og hvis du ikke kan få nok af Walter O’Brien og hans umage hold, så er sæson 2, der afslutter senere i år klar til at stille din Scorpion-sult. Dvd-udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale, der ser nærmere på blandt andet seriens forskellige karakterer.

Scorpion sæson 1 er udkommet på dvd den 11. februar 2016. [tabgroup][tab title=”Scorpion sæson 1 | dvd “]
Scorpion-season-1-DVD-cover
Titel: Scorpion sæson 1, 2015
Release: den 11. februar 2016
Instruktion: Justin Lin m.fl.
Medvirkende: Elyes Gabel, Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas m.fl.
Spilletid: 14 timer 38 min.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]