A.D. KINGDOM AND EMPIRE – THE BIBLE CONTINUES: Actionfyldte og dramatiske bibelfortællinger

Medrivende historietime: Glem alt om kedelig søndagsskoleundervisning og støvede historiebøger, for med NBC’s miniserie A.D. Kingdom and Empire – The Bible Continues serveres de bibelske fortællinger nemlig med både action og storslåede scener. Så hvis du trænger til at få genopfrisket din bibellære, så er denne miniserie måske ikke et dumt sted at starte.

Miniseriens 12 afsnit starter sin fortælling med Jesus’ korsfæstelse og genopstandelse, mens der videre også berettes om hans disciples ligeledes utrolige liv. A.D. Kingdom and Empire – The Bible Continues folder således sine historiske og bibelske vingesus ud over i alt 8 timer og 39 minutter, hvor historietimen fyldes med både action og drama.

A.D.-The-Bible-Continues-01

Og ja, udover Jesus’ disciple møder man naturligvis også Jesus og Jomfru Maria aka Jesus’ mor samt blandt andre også Pontius Pilatus, der som bekendt stod for retssagen, der dømte Jesus til korsfæstelse videre til historiske personer som den romersk kejser Caligula og disciplen Maria Magdalene, der var vidne til både Jesus korsfæstelse og begravelse samt den tomme grav.

Disse og mange andre personer møder man altså i A.D. Kingdom and Empire – The Bible Continues, der fortæller de mange medrivende, dramatiske og bibelske historier over 12 afsnit, der hver varer cirka 45 minutter. Så hvis du godt kan tænke dig at se Biblens utrolige fortællinger bragt til live, er denne udgivelse måske noget for dig.

A.D. Kingdom and Empire – The Bible Continues er udkommet på dvd den 10. marts 2016.

[tabgroup][tab title=”A.D. Kingdom and Empire – The Bible Continues”]
AD-Kingdom-and-Empire-cover
Titel: A.D. Kingdom and Empire – The Bible Continues, 2015
Release: den 10. marts 2016
Instruktion: Ciaran Donnelly m.fl.
Medvirkende: Juan Pablo Di Pace, Adam Levy m.fl.
Spilletid: 8 timer 39 min.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]