Endnu en flot filmmontage for 2011

Okay, okay – det er så også den sidste filmmontage for 2011, jeg poster (måske). Men jeg bliver nødt til også lige at dele den her med jer. Den er lavet af Matt Shapiro, som har lavet sit såkaldte ’Cinescape’ siden 2006. Igen i år har han klippet en virkelig flot montage for filmåret 2011. Måske den flotteste. Her er smukke og veltimede krydsklip, hvor billede og lyd bruges opfindsomt og skaber et medrivende flow imellem de i alt 254 brugte film.

Det er elegant, hvordan han har sammenflettet kamerature og replikker og herved skabt overraskende og nye sammenhænge, bl.a. mellem Matt Damon i We Bought a Zoo og Nicolas Cage i Drive Angry. Der er specielt godt tryk på i montagens sidste del, hvor Deadmau5 rocker lydsiden. Så brug lige et par minutter på dette heftige tilbageblik.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-mEfsU0EPSQ[/youtube]

– Se den alfabetiske liste over de anvendte film HER.
Se også:
Frapperende filmmontage for 2011
Filmåret 2011 på bare 8 minutter