Et par nye features på bloggen

Hvis man ikke lige lægger mærke til det, vil jeg bare gøre opmærksom på, at jeg har smidt et par nye features ind i bloggens venstre side. Så kan man hurtigere få et overblik, finde frem til og gå på opdagelse i tidligere indlæg og anmeldelser.

Bl.a. finder man links til de 30 nyeste anmeldelser og anmeldelser af film-serier samt en række forskellige kategorier med 3 indlæg i hver, bl.a. supercuts, plakater, film-samplings, mashups, kortfilm og Arnold. Der kommer måske flere hen af vejen og så tænker jeg løbende at skifte ud i kategoriernes indhold.

Jeg har også smidt links ind til mine top 10-lister for 2009 og 2010 (2011 er på vej!) plus tips til 10 gode skrækfilm samt mine skriverier fra den danske filmfestival CPH PIX for 2010 og 2011. Håber opdateringen falder i god jord – Brad Pitt virker i hvert fald begejstret…