En stak forførende ’Inception’-plakater

Der findes et hav af fanlavede plakater til ældre filmklassikere, men der også er nyere film, som i den grad er blevet forkælet med nye og alternative filmplakater, nemlig Christopher Nolans drømmebasker Inception. Det er da også en film, der pirrer ens fantasi og flot sætter sine visuelle krumspring i spil.

Shortlist har samlet en lille håndfuld af de fanlavede plakater. Ikke alle er lige opfindsomme, men der er bestemt nogle grafiske lækkerier imellem, hvor der bl.a. leges med filmens labyrintiske væsen og de forskellig drømmeniveauer. Jeg er ret vild med plakaten, hvor Inception skrives med blå labyrinter og den hvor en ’labyrintterning’ er sat ind over en hjerne.

– Se alle plakaterne og i større format hos Shortlist HER.
– Læs min anmeldelse af Inception, ‘Drømmeaction for fuld udblæsningHER.
– Tjek også Dum og dummere vs. Inception og Inception serveret a cappella.