Samplet Nic Cage sætter ild til dansegulvet

Jeg har et soft spot for Nicolas Cage – selv når han snubler rundt i filmfadæser. Derfor faldt følgende musikalske vanvidssampling da også lige i min smag. De seneste år er der godt nok blevet tilføjet et par mindre heldige film til Cages CV, bl.a. remaket The Wicker Man, Bangkok Dangerous og Next. Men senest har han vist, at han stadig kan levere varen, bl.a. som Big Daddy i Kick-Ass og rablende betjent i Werner Herzogs The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans.

Musikvideoen til The Nic Cage Song indeholder klip fra både fremragende Cage-film og de knapt så vellykkede, men dækker dog langt fra hele hans karriere. Til gengæld er det herligt vanvittigt – præcis som nogle af Cages bedste præstationer.

Se andet filmsamplent musiklir:
Bruce Willis’ Yipee-ki-yay, motherfucker!
Blib blob… et herligt robot-mashup
Schwarzenegger bryder igen ud i sang