Ghostbusters tilsat Inception

Jeg har efterhånden postet en del Inception trailer-mashups – og der synes ingen ende at være på dem. Det er da også et særdeles medrivende score, som akkompagnerer Christopher Nolans Inception trailer. Ikke alle mashups er lige vellykkede, men faldt over en Ghostbusters-variant, som fungerer overraskende godt sammen med det storladne og dystre score.

Måske Nolan skulle kaste sig over spøgelsesjægerne, når han en gang bliver færdig med sin tredje ‘Batman’-film? Den længe ventede tredje ‘Ghostbusters’-film, som efterhånden har været rygtet et utal af gange synes i hvert fald at være endt i limbo, hvor den måske, måske ikke bliver til noget.

OBS: LINKS VIRKER IKKE: Inception-mashups:
Hvis Inception var lavet i 1950’erne
Inception sweded af vanvittig familie
Inception serveret a cappella
Inception vs. The Matrix
Dum og dummere a la Inception
Fars Fede Ferie får Inception-treatment