Masser af spændende kortfilm

Jeg er så heldig, at jeg igen i år sidder med i den fem mand høje jury, der skal se og dele priser ud til kortfilmsproduktioner, som er produceret på gymnasier fra hovedstadsområdet og opland. Det var virkelig spændende og sjovt at se de mange bidrag sidste år, så jeg glæder mig meget til at se de cirka 20 nye kortfilm, som i år kæmper om priserne.

Arrangementet eller Filmfestival 13, som arrangementet hedder afholdes i morgen lørdag i Cinemateket i København. Det er Medielærerforeningen for de Gymnasiale Uddannelser, som i samarbejde med Det Danske Filminstitut og Børn & Unge står bag festivalen. Desværre er det igen i år et lukket arrangement, men mon ikke der blandt deltagerne gemmer sig et par stjerneskud, som vi alle kommer til at kunne nyde i landets biografer en gang i fremtiden?