It’s only a movie, it’s only a movies, it’s only…

Jeg har her på bloggen tidligere postet kortfilm, som er klippet kreativt sammen af forskellige film. Nu er jeg faldet over en ret cool kortfilm af Adam Cosco. Han bruger bl.a. klip fra Jaws, Fight Club, A Clockwork Orange, Se7en, The Game, Mulholland Drive og Videodrome til at skabe en ny og fascinerende historie, der bl.a. fortæller om filmens indflydelse på verdens gang.

Filmreferencerne flyver en om ørene, når filmenes fiktive verdener næsten uvirkeligt vikles om virkelighedens begivenheder. Det er fermt iscenesat og skaber nogle ret vilde sammenhænge mellem fiktion og virkelighed. En sjov leg med mediet – og sjovt at spotte de forskellige film. Så brug lige ti minutter på kortfilmen med den knapt så korte titel The Most Basic Form of Mind Control is Repetition.

(indeholder mindre spoilers, specielt i forhold til Fight Club)

[vimeo]http://vimeo.com/9532613[/vimeo]

Se også et par andre herlige kortfilm/sammenklip:
“Get out of there”
Et heftigt trip ind i herlige action-klichéer