Se Batman-fanfilmen "City of Scars"

Går du utålmodigt rundt og bare venter på, at Christopher Nolans tredje Batman-film rammer biograferne – hvilket først sker juli 2012 – så kan du nu få stillet lidt af flagermuse-sulten med en ny Batman fanfilm, den 30 minutter lange City of Scars. Filmen er skrevet og instrueret af Aaron Schoenke og skudt på 21 dage.

Selvom filmens dystre setting og silende regn skaber en solid stemning, er filmen ikke det store sus. Hverken den vanvittige Joker eller en brovten Batman er specielt troværdige eller medrivende portrætteret, selvom deres look nu er meget cool – på nær lige det grimme redesign af Batman-logoet. Og så får Schoenke altså ikke ret meget historie ud sine (lange) 30 minutters spilletid. Well, tjek den selv ud HER.

Se også Sandy Coloras fanfilm Batman: Dead End. Den er ret svedig og har et virkelig lækkert production design og noget af en ”monster-surprise”. Det univers gad jeg godt se realiseret til en spillefilm. Se den på filmens eget site HER eller på youtube HER.