Tim Burton sætter The Addams Family stævne i 3D

Hvis du synes kombinationen af Tim Burton og Alice i Eventyrland var mere end oplagt, ja så må den mørkklædte The Addams Familiy bestemt siges at ligge lige til højrebenet for Burtons dunkle og krøllede hjerne. Det synes Burton også selv, han pønser i hvert fald på sin egen filmversion af den umage familie, dog i en stop-motion-udgave og i 3D – selvfølgelig. Den 3D-tendens må sgu da snart gå død? Anyways…

Jeg var ikke videre begejstret for Burtons seneste film, det syrede eventyr Alice i Eventyrland. Jeg er dog tændt på at se Familen Addams bragt til live af Burton – og hvis han for pokker så ville udfordre sig selv lidt mere, end at lire sine efterhånden forudsigelige visuelle krøller af. Og måske det også kunne være en idé at kigge ud over Depp-drengen og damen Helena Bonham Carter?

– Læs også
Min anmeldelse af Alice i Eventyrland
.

og endnu et Burton/Depp-projekt: Dark Shadows.