Nu hvor sneen falder hvid – del 2

Endnu mere sne! Ja, som tidligere nævnt her på bloggen kunne John Carpenters ‘antarktiske-sne-isolations-creeper’ The Thing gøre sig godt sådan en snefygende vinterdag. Men nu hvor sneen igen dækker det meste af landet, kommer jeg til at tænke på The Overlook Hotel fra Stanley Kubricks The Shining (aka Ondskabens Hotel). Her ligger sneen som et klaustrofobisk hvidt tæppe om det isolerede hotel, hvilket familiefaderen Jack som bekendt har det lidt svært med. Well, hans kone og dreng har det nu heller ikke helt let.

Anyways, i stedet for at smække filmens almindelige trailer op, er her en mere munter udgave. Der er nemlig lavet en trailer, der får filmen til at fremstå som en komedie/familiedrama (ret godt skruet sammen). Tja, så hvis du ikke lige ved hvad du skal muntre dig med sådan en sneklædt vinteraften, så er dette filmen. Enjoy….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sfout_rgPSA[/youtube]

– For god ordens skyld får I også lige en rigtig trailer for filmen, klik HER.