London Calling: i stjernernes håndaftryk…

Det er ikke just Hollywood Walk of Fame der her er tale om, men meget sjovt alligevel. På Leicester Square, nær ved Trafalgar Square finder man på pladsen – udover en håndfuld af de store biografer – også en række håndaftryk af de store filmstjerner. Og selvom rækken af aftryk ikke er uoverskueligt imponerende, så mønstres trods alt en række håndaftryk af både de helt store samt nyere stjerneskud. Man kan bl.a. sammenligne håndflader med Meryl Streep, Patrick Swayze, Clint Eastwood, Jude Law og Sylvester Stallone. Sidstnævnte har sgu solide grabber – og de er meget morsomt ret klodset sat. Se billedet nedenfor.

Her følger lige et par af håndaftrykkene fra bl.a. Arnold Schwarzenegger, Tom Cruise, Sigourney Weaver, Dustin Hoffman, Billy Crystal, Sir Ian McKellen, Bruce Willis, Kate Beckinsale, Hugh Grant og Jim Carrey.