Zombier overtager Star Wars!

Er der noget, som er populært for tiden, så er det vampyrer – no doubt about that – men de kære hjernehungrende zombier er lige i hælene på de blodsugende sjovere. Det er dog zombierne, der fortsat er favoritten hos mig, hvis valget står mellem hugtænder eller løsrevne tarme. Faldt lige over endnu et bevis for hvor fuldfede de menneskeædende kadavere er. Illustratoren Matt Busch har nemlig zombieficeret de klassiske Star Wars-plakater. Zombie Wars, se det er en film-franchise, jeg godt gad at se!

Well, lige pludselig ser filmene sgu helt interessante ud. Jeg kunne i hvert fald godt finde på at give The Phantom Menace endnu et forsøg, hvis det kunne være i dette version – The Zombie Menace. Hell yeah! Og tjek lige den lille zombie-Yoda ud på Revenge of the Zombies. Cool.

– Læs desuden min lille artikel Zombier – dødgod underholdning HER.