"Avatar" er nu verdens mest omsættende film

Ja, så skete – Avatar har sænket Titanic og er nu verdens mest omsættende film nogensinde! James Cameron har altså slået sin egen rekord, som han satte i selskab med Leo og Kate for 13 år siden. Avatar har nemlig (indtil videre) omsat for intet mindre end 1,841 milliarder dollars. Titanic ligger på andenpladsen med 1,835 milliader dollars og så er der et stykke ned til tredjepladsen, hvor Ringenes Herre – Kongen vender tilbage ligger med 1,129 milliarder dollars i omsætning.

Nu bliver det interessant at se, med hvor meget rekorden slås. Ind til videre går det strygende, bl.a. med en førsteplads for 6. uge i træk på boxoffice-listen i USA. Ret skørt, for filmen er sgu ikke det store kick – ikke for mig, anyways…

– Læs også: James Cameron barsler med ”Avatar” 2 og 3.

– Min anmeldelse: Avatar er en tom tryllekunst.