Vender aberne alligevel tilbage?

Der har i de seneste par uger gået rygter om en ny Planet of the Apes-film. Den første og ganske fremragende ramte biograferne tilbage i 1968 og blev fulgt af intet mindre end 4 film, tv-serier og en mindre vellykket udgave af Tim Burton i 2001. Et nyt Apes-projekt skulle nu være undervejs, men både manusforfatter og instruktør Scott Frank har forladt projektet, eftersom hans manuskript tilsyneladende var både for dyrt og for dystert for filmstudiet Fox. Nye kræfter er imidlertid hevet ind for at få projektet på skinner igen. Bl.a. er Jamie Moss sat til at skrive manuskriptet – han har bl.a. Street Kings under bæltet.

Tja, Apes-universet er bestemt både stærkt og interessant, men om det strengt taget er nødvendigt med endnu en film, er jeg ikke så sikker på. Men med de rette folk bag, venter der muligvis en fremragende science fiction film – og det sikkert i 3D. Ha!

– Tjek den originale films trailer ud herunder… good stuff!

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/x2nz0h_la-planete-des-singes-1968-trailer_shortfilms[/dailymotion]