Sam Worthington muligvis som Dracula

Senest har vi set Sam Worthington i skikkelse af et 3 meter højt og blåt rumvæsen i James Camerons Avatar – nu iklæder han sig muligvis kappe og hugtænder, eftersom han er sat til at indtage rollen som ingen ringere end grev Dracula i Alec Proyas Dracula: Year Zero, som vil fokusere på den blodtørstige greves oprindelse. Der vil muligvis ikke være meget flagermus over drengen, eftersom historien drejes over den romanske hersker ”Vlad the Impaler”, som bl.a. var berygtet for at spidde sine fjender på store spyd (heraf tilnavnet). Vlad var dog inspiration for den Dracula man bl.a. kender fra Bram Stoker. Der bliver altså tilsyneladende mere tale om et historisk drama, end rendyrket Dracula-trip, hvor man vil følge Vlads forfald til ondskaben.

Dette dog ikke konfirmeret fra Worthington selv endnu. Jeg er da heller ikke helt sikker på, at han er den rette mand til rollen. Om ikke andet, så er det en interessant vinkel på Dracula-mytologien.