Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/2/1/filmskribenten.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-frontend.php on line 570

Chuck Norris er Chuck Norris i ’Chuck Norris’

Det kan godt være, at Chuck Norris ikke har været specielt aktiv i filmlandskabet de seneste par år, men han vender snart tilbage til det store lærred som en del af det action-pumpede cast til The Expendables 2. Men jeg ville nu heller ikke have noget imod at se ham i sin egen film – og den film måtte gerne være den, som følgende falske trailer reklamerer for.

Her er Chuck Norris i kamp med bl.a. mafiaen og terrorister, på jagt efter guldskatte og i nærkontakt med labre damer, mens biljagter og eksplosioner flyver om ørene på ham – nå ja, og så forvandler han sig også lige til en bjørn. Chuck Norris er Chuck Norris i Chuck Norris – The Movie, ”don’t get in his way…!”

Se andet 80’er-ballade:
Yipee-ki-yay, motherfucker!
Schwarzenegger jager Ewokker
Dolph Lundgren vs. enhjørning!
Farvestrålende Schwarzenegger-trilogi
Samtlige knogler Steven Seagal har brækket
Mere end maskulin trailer for ’The Expendables 2’