‘The Final Race’ ræcer afsted med familiekvaler i fuld fart

Racerløb på Blu-ray: Det der med at have og være en del af en familie kan være en aldeles skøn ting, men det kan altså bestemt også være en både kompleks, problemfyldt og udfordrende ting. Det er nok mest det sidste, der gør sig gældende for den lille familie i den fartglade film ‘The Final Race’.

Her møder man nemlig streetrace-legenden Dennis – spillet af David Hellenius. Han har imidlertid brugt hele sit liv på den forkerte side af loven og ikke just været der for sin datter. Langt om længe beslutter han sig dog nu for at starte på en frisk. At slå en streg i sandet og leve et liv uden ballade, men i ro og på ansvarlig vis.

Det nye liv for Dennis bliver dog snart udfordret på ny, da han finder ud af, at hans datter er på vej til at deltage i et svært og farligt ræs med sin nye kæreste. Det skal naturligvis stoppes for enhver pris – i hvert fald ifølge farmand Dennis, der nu får en plan, der skal og må føres ud i livet. Kost hvad det vil!

Dennis beslutter sig nemlig nu for sammen med sin ekskone Tove – spillet af Malin Akerman – at begive sig ud på en rejse for at sætte en stopper for datterens ræs og få hende sikkert hjem. Det bliver startskuddet til et vildt ræserløb over stok og sten med familieproblemer på fuld fart.

‘The Final Race’ udkommer på dvd og Blu-ray den 8. marts.