Det hele er bare lidt større og lidt vildere i ‘Meg 2: The Trench’

Kæmpebæster på 4K Ultra HD: Med ‘Meg 2: The Trench’ – på dansk ‘The Meg 2: Dødens Dyb’ – kommer nu den hårdtpumpede fortsættelse til – ja – ‘The Meg’ fra 2018. Her fandt man som bekendt en helt knurrende Jason Statham i vild og voldsom undervandskamp med en kæmpe megahaj. Det var  stort og egentlig også ret dumt. Men dumt på sådan en ok fin måde.

Nu er Jason Statham så tilbage i våddragten for endnu engang at måtte overleve, men ikke mindst også kæmpe imod mægtige bæster fra havets mægtige dyb. Dem er der denne gang endnu flere af. Ja, her er jo trods alt tale om en filmfortsættelse. Så det må nødvendigvis være både stor, større og størst. Der er jo en forgænger, der skal overgås.

Det er naturligvis atter som den handlekraftige Jonas Taylor, at man her finder Jason Statham gentage sin rolle fra den første film. Han leder sammen med Jiuming Zhang – spillet af Wu Jing – et dristigt forskerteam. De ender dog ikke så overraskende snart i en farlig og udfordrende kamp for overlevelse mod – ja, du gættede det – gigantiske hajer!

4K Ultra HD og ekstramateriale: Den storbrølende film kommer fint til sin ret på det billed- og lydoptimerede 4K Ultra HD-format. Billedet er farvemættet og med solid kontrast, mens også lydsiden spiller nuanceret og går klart igennem. Fra top til bund. Ekstramaterialet giver et indblik i bl.a. filmens tilblivelse gennem forskellige featuretter, hvor der eksempelvis bliver set nærmere på bæsterne. Filmen medfølger desuden også på Blu-ray.

‘Meg 2: The Trench’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 2. november.