Dramaet ‘Women Talking’ er en stjerneklar Oscar-vinder

Oscar-vindende drama på Blu-ray: Sarah Polleys stjerneklare drama ‘Women Talking’ – som hun har instrueret og været forfatter på – vandt tidligere i år en Oscar for bedste adaptede manuskript. Til at bringe ordnene til live finder man i filmen en række stærke skuespillere. Rollelisten tæller således blandt andet Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Frances McDormand og Ben Whishaw.

‘Women talking’ handler om en gruppe kvinder i forskellige aldre, der bor isoleret fra det omkringliggende samfund. Deres hjem er nemlig i en religiøs koloni. Her forsøger flokken af kvinder og unge piger dog nu at regne ud, hvordan de kan udvikle sig og skabe en bedre verden for sig selv og børnene.

Det Oscar-vindende drama er udover – og naturligvis – at blive rost for sit manuskript også blevet fremhævet grundet netop sine nærværende skuespillerpræstationer. Filmen var da også nomineret til en Oscar i kategorien Bedste film. Så hvis du er på jagt efter et stærkt spillet og velskrevet drama med en Oscar i ryggen, så er det måske ‘Women Talking’, du skal have fat på.

Blu-ray-udgivelsen af ‘Women Talking’ indeholder dog desværre ikke andet end selve filmen. Så ekstramateriale må du altså kigge langt efter. Men hvis filmen rammer dig det rigtige sted i hjertet og i maven, så er det nu nok også det hele værd. Nu er filmen i hvert fald udkommet på Blu-ray her i landet, så den kan ses og genses igen.

‘Women Talking’ udkommer på dvd og Blu-ray den 13. juni.