Svensk familiedrama med ‘En dag kommer allt det här bli ditt’

Svensk drama på Blu-ray: De fleste af os har en familie. De fleste af os har også lidt ting og sager i familien, der måske kunne minde om både små problemer eller store problemer. Men familien i Andreas Öhmans svenske drama ‘En dag kommer allt det här bli ditt’ har i hvert fald sine problemer at slås med. Det er netop dette drama i familien, som er fortællingens omdrejningspunkt.

Vi måder nemlig her den succesfulde tegner Lisa, der sammen med sine søskende samles på forældrenes gård – og det for første gang i mere end ti år. Flokken af søstre deler dog måske ikke lige helt forældrenes ønske for deres døtre og den skov, der ejer.

Det er nemlig forældrenes ønske, at én af deres døtre skal arve skoven, som har været familiens eje i flere generationer. Spørgsmålet er så bare lige, om nogen af døtrene overhovedet har lyst til eller i sidste ende er villige til at flytte hjem igen.

Ekstramateriale og Blu-ray: Filmens Blu-ray-udgivelse byder desuden på lidt ekstramateriale. Her kan man således se filmen med et kommentarspor med bl.a. netop filmens instruktør og manuskriptforfatter Andreas Öhman samt skuespilleren Karin Franz Körlof, der spiller Lisa i filmen.

‘En dag kommer allt det här bli ditt’ udkommer på dvd og Blu-ray den 8. maj.