Romantik, haute couture og komik med ‘Mrs. Harris Goes to Paris’

Romantisk komik på Blu-ray: Man bør have drømme her i livet. Noget at jagte. Noget at se frem til og hige efter. Det være sig en ny fodboldtrøje, en bedre halvdel, en sportsvogn, et nyt arbejde, sin egen restaurant – ja, eller noget helt andet. I den romantiske komedie ‘Mrs. Harris Goes to Paris’ er drømmen for vores hovedperson en fornem nederdel fra Christian Dior.

Vi møder nemlig her enken og rengøringskonen Ada Harris i 1950’ernes London. Hun er en øjensynligt helt almindelig britisk kvinde som så mange andre. Men hun er også meget mere og andet end bare at passe i kassen som enke og rengøringskone.

Ada Harris falder nemlig nu pladask for en haute couture-nederdel af ingen ringere end netop Christian Dior, som hun bare MÅ eje. Det bliver starten på en helt eventyrlig rejse for Ada Harris, der tager hende hele vejen til det magiske Paris. Hvad mon der venter hende af eventyr her?

I hovedrollen som netop den søde Ada Harris finder man den charmerende og karismatiske Lesley Manville. Hun er et svært uimodståeligt bekendtskab. Så få du blot pakket kufferten, bestilt en billet til Paris og så afsted med dig ud på eventyr og jagten på en nederdel af Dior med Mrs. Harris.

Der medfølger desværre intet ekstrateriale på Blu-ray-udgivelsen.

‘Mrs. Harris Goes to Paris’ udkommer på dvd og Blu-ray den 6. marts.