’Bränn alla mina brev’ er et svensk drama om en farlig affære

Drama på Blu-ray: Det er med flere spændende skuespillere på rollelisten, at Björn Runges svenske drama ’Bränn alla mina brev’ folder sig ud. Blandt andet finder man talentfulde og yngre stjerner så som Asta Kamma August, Bill Skarsgård og Gustav Lindh samt også danske Sonja Richter med flere.

Filmens historie udspiller sig over flere årtier og snor sig vej op gennem generationer. Man følger således her Karin og Sven Stolpe, hvor Karin i starten af 1930’erne havde en kort og passioneret affære med Olof Lagercrantz. En affære, der siden da har skabt store bølgeskvulp op gennem familiens generationer over flere årtier.

Man følger således også her Alex Schulman, der efter et ophedet skænderi med sin hustru får den indsigt i eget følelsesliv, at han må forsøge at få styr på sin vrede og raseri. For denne vrede synes at være gået i arv gennem netop generationer og hele familiens stamtræ.

Hele slægtes stridigheder og interne konflikter synes imidlertid at have sit epicenter hos og udspring i én bestemt person, nemlig morfaren Sven Stolpe, der som sagt blev udsat for utroskab de mange år forinden. Denne familiesaga udspiller sig på den måde over 70 år med en blanding af både vrede og jalousi, passion og kærlighed.

Ekstramateriale: Der medfølger desværre ikke noget ekstramateriale på filmens Blu-ray-udgivelse.

’Bränn alla mina brev’ udkommer på dvd og Blu-ray den 12. december.