’Where the Crawdads Sing’ leverer mord og mysterier

Thriller på Blu-ray: Hvis man er til kombinationen af mord og mysterier, så er det muligt, at thriller-dramaet ’Where the Crawdads Sing’ – eller på dansk ’Hvor flodkrebsene synger’ – er noget for dig. Filmen leverer i hvert fald begge dele og er som titlen indikerer baseret på Delia Owens’ bog af samme navn fra 2018.

Filmen udspiller sig omkring en ung kvinde, der har passet sig selv og vokset op i Carolinas marskområder. Her har hun levet væk fra den øvrige befolkning omkring hende. Men stilheden og ensomheden varer dog ikke ved. For da en mand findes myrdet, mistænkes hun nu imidlertid for mandens død.

Thrilleren har på den måde også en naturvild setting, der med sit enigmatiske indre og ydre er med til at agere et dragende bagtæppe for filmens mordmysterie og mysterier. For hvad er egentlig op og ned i sagen? Hvem stod bag mordet på manden? Er den kvinden mon også helt uskyldig?

Ekstramateriale: Filmens Blu-ray-udgivelse byder på en omgang ekstramateriale, hvor man således kan blive klogere på filmen og dens tilblivelse. Man finder således her kig på det at skulle filmatisere bogen, mens man også får indblik i det at skabe filmens verden, videre til bl.a. også slettede scener med mere.

’Where the Crawdads Sing’ udkommer på dvd og Blu-ray den 26. december.