Så er der dansk western-splatter med kortfilmen ‘Sort kaffe’

“Engang imellem har man virkelig brug for en kop kaffe. Sort, uden mælk eller sukker. Men nogle gange er det, man ønsker allermest, det sværeste at få!”

Sådan lyder det i omtalen af den danske kortfilm ‘Sort kaffe’, der byder på masser af praktiske effekter, brusende blod og sjasket splatter!

Selv beskriver folkene bag filmen den som følger:

“Filmen blander forskellige genrer i en stor blodig masse og topper det hele af med et drys sort humor. Masser af gory effekter byder ‘Sort kaffe’ også på leveret af AMOS-FX/Henrik Andersen, der også står for manuskript og instruktion.”

Der er med andre ord smæk på passion og blævrende kropsvæster.

Men hvad handler herligheden så om? Jo, Man følger her “en hårdt prøvede sheriff, der må så grueligt meget igennem for at kunne nyde sin kaffe”. Han spilles af Olander Juul Øhrberg, der desuden også er en del af teatergruppen Fabulas.

Filmens musik er komponeret og udført af Jonas Frederik, hvor man finder en blanding af både klassiske westerntoner, videre til bl.a. rock og limbo samt nik til komponister som Ennio Morricone og Bernard Herrmann.

‘Sort kaffe’ er optaget på små 48 timer i og omkring Djursland, så hvis man vil se resultatet af dette, kan man nu bestille filmen på Blu-ray, som desuden byder på 40 minutters ekstramateriale.

Besøg filmens side på Facebook lige her, hvor du også kan få fingre i udgivelsen.