Jim Carrey og det blå pindsvin er tilbage i ‘Sonic The Hedgehog 2’

Super hurtig 4K Ultra HD: Jeg har virkelig spillet meget Sonic på min gamle SEGA Master System II. Der er noget ganske grundlæggende medrivende over det lynhurtige blå pindsvin, som man skal forsøge efter bedste evne at manøvrere rundt i diverse eksotiske verdener, mens der lurer både farer og ikke mindt skurke i kulissen, når man mindst venter det. Ikke mindst den store hovedskurk Dr. Ivo Robotnik aka Eggman.

Det var derfor også med en vis spænding, at jeg tilbage i 2020 så den første spillefilm med alletiders bedste blå pindsvin & co. gå op imod netop skurken Robotnik, der sås i form af ingen ringere end det menneskelige gummiansigt Jim Carrey! Nu er både Jim Carrey som skurken og Sonic tilbage for fuld fart i opfølgeren, der har fået den ret så sigende titel ‘Sonic the Hedehog 2’.

Man er her heldig at have netop Jim Carrey tilbage, når han som Robotnik er på jagt efter en dødsensfarlig smaragd, der kan gøre en ende på selveste civilisationen. Derfor må Sonic naturligvis forsøge at redde verden fra ondskaben. Til sin hjælp får han denne gang også et nyt ansigt i form af Tails. Sammen må de altså nu drage på et vildt eventyr i en kamp mod den onde superskurk og redde civilisationen, inden det er for sent!

Så er man til det gamle spil med Sonic – eller for den sags skyld har stiftet bekendt skabt med det hurtige spilunivers – så kan det være at man skal tjekke netop ‘Sonic the Hedgehog 2’ ud. Hvis man er vild med den første film, ja, så er der vel ikke nogen vej udenom denne fortsættelse.

4K Ultra HD og ekstramateriale: Filmen udkommer her på det billed- og lydoptimerede 4K Ultra HD-format, hvor der er ekstra mange detaljer i billederne, mens der også er ekstra godt med fart over feltet, hvad lydsiden angår. Herudover medfølger filmen også på Blu-ray. Man finder desuden også en omgang ekstramateriale, hvor man bl.a. får et indblik i Jim Carreys Dr. Robotnik og karakreren Knuckes samt både slettede scener og spas fra settet med mere.

‘Sonic the Hedgehog 2’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 8. august.